LeliMath 2.3 na cestě k větší motivaci

V nové verzi jsou dvě hlavní novinky. První z nich je přidělování bodů za každou správně vyřešenou úlohu. Čím je úloha náročnější, tím více bodů hráč získá. Takže za puzzle, kde hráč spojuje výraz s výsledkem, dostane hráč méně bodů než za rychlé počty, kde číslo musí vypočítat. Dalším faktorem je počet číslic v rovnici, je složitější vypočítat 846-239, než 14 – 9. Body se sčítají po dokončení úkolu. Hráč (nebo spíše rodič) má možnost si prohlédnout graf získaných bodů za poslední dva měsíce.

Další novinka navazuje na minulou verzi, kde u odznáčků přibyl postup. LeliMath nově na úvodní stránce zobrazuje odznáček, k jehož získání jste nejblíže. Pokud máte jiný cíl, můžete si vybrat vysněný odznáček v nastavení. Tuto funkci jse přidal pro zvýšení motivace hráče pokračovat v hraní. Když vidíte, že vám stačí spočítat ještě jeden úkol, abyste získali další odznáček, zvýší se šance, že budete pokračovat.

V neposlední řadě se v záznamu nově zobrazují i odznáčky, takže hráč (nebo rodič) má chronologický přehled o jejich získání.

Jestliže jste dočetli až sem, udělejte prosím ještě jeden krok: nainstalujte si a ohodnoťte vzdělávací hru LeliMath. Na počtu instalací záleží, zda se bude hra nabízet v obchodě Play nebo skončí v zašedlém koutě, stejně jako moje motivace ji rozvíjet. Děkuji.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..